Hírarchívum - 2010. április

Oktatói tenisztovábbképző tábor 2010-ben is

2010. április 26. (hétfő) 12:49

Az elmúlt évek pozitív tapasztalatai és a résztvevők visszajelzései alapján ez évben is meghirdetésre kerül az oktatói tenisztovábbképzés Keszthelyen.

A Magyar Olimpiai Akadémia 56. vándorgyűlése

2010. április 23. (péntek) 08:24
A Magyar Olimpiai Akadémia 56. vándorgyűlése

A Nyíregyházi Főiskolán, április 17-18-án tartotta 56. vándorgyűlését a Magyar Olimpiai Akadémia.

UNIVent rendezvény

2010. április 21. (szerda) 13:02
A MEFS örömmel vesz minden olyan kezdeményezést, mely a hallgatók aktivitását, különösen a sportolási lehetőségeit növeli. Ennek tekintetében felhívjuk a figyelmet az UNIVent egyesület rendezvényére, mely kifejezetten egyetemi-főiskolai hallgatók részére kínál sportra alapozott táborozási lehetőséget.
 
 
Az UNIVent team jelezte, hogy minden résztvevő után, aki a MEFS-en keresztül jelentkezik, 1500 Ft. értékű Nike sportszert, sportruházatot (igény szerint) vásárol a delegáló intézmény sport szervezetének. Ennek nyilvántartására a nevezéseket a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet. címre kell elküldeni, vagy telefonon keressék Kun Álmost (30/217 8182).

MEFOB döntők sorozatban

2010. április 15. (csütörtök) 10:19
Tavasszal megélénkül az egyetemi-főiskolai sportélet. Már 5 sportág döntője lezajlott, de a java még hátra van. Június 26-ig további 20 sportág döntőjének megrendezésével egészül ki a tanévi versenyprogram. Április 17-18-án a jégkorongozók Székesfehérváron (Kodolányi Főiskola), az úszók a Margitszigeten (BME), a vívók Pécsett (PTE), míg a sportlövők ugyancsak Budapesten (KSI SE) küzdenek meg az egyetemi-főiskolai bajnoki címekért. A versenyhelyszíneken szeretettel várják a szurkolókat, érdeklődőket.
A MEFS elnöksége színvonalas versenyzést, élménygazdag sportot kíván valamennyi résztvevőnek.
Részleteket lásd: versenysport menüpont alatt.

Huszadszor a Bosch Szarvas után...

2010. április 13. (kedd) 02:57
Huszadszor a Bosch Szarvas után...
Immár 20. alkalommal került megrendezésre a Bosch Szarvasűzők Egyetemi-Főiskolai Váltó Futóverseny Eger és Miskolc között.

MEFS éves rendes közgyűlése

2010. április 09. (péntek) 12:40
MEFS éves rendes közgyűlése
Április 8-án a Magyar Sport Háza konferenicatermében, az Unviersiadé érmeseinek díjátadó ünnepsége után került sor a MEFS évi rendes beszámoló közgyűlésére.

Belgrádi érmesek köszöntése

2010. április 09. (péntek) 11:32
Belgrádi érmesek köszöntése

Ismét célszerű megoldást választott a MEFS elnöksége, mikor az évi rendes beszámoló közgyűlés napjára, április 8-ára hívta a 2009. évi XXV. Nyári Universiadé (Szerbia, Belgrád) érmes versenyzőit.

Soproni Műegyetemi Atlétikai és Futball ClubJelentős évfordulóhoz érkezett a magyar sport történetében is jelentős helyet elfoglaló és sportértékkel bíró soproni egyetemi sportegyesület, hiszen ez évben ünnepli megalakulásának 150. évfordulóját. E jelentős dátumhoz kapcsolódva vállalta el és kerül megrendezésre április 1-2-án a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság kosárlabda döntője.
 
A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség díszserleggel tiszteleg a nagyhírű egyetemi klub múltja és eredményei előtt.

Még három hónap a rajtig...

2010. április 01. (csütörtök) 10:10
Még három hónap a rajtig...

Kibővített ülést tartott Nyíregyházán a Férfi-Női Kézilabda Főiskolai Világbajnokság Szervező Bizottsága.