Hírarchívum - 2010. március

Örömmel értesültünk az EUSA Végrehajtó Bizottságának döntéséről, melyről Alberto Gualtieri elnök tájékoztatta szövetségünket, hogy Rakaczki Zoltánt, elnökségünk tagját, újabb két évre megválasztották az EUSA Hallgatói Bizottságába. Megbizatásához szívből gratulálunk, munkájához a MEFS lehetőségei szerint minden segítséget megad.

Antidopping-kurzus a Debreceni Egyetemen

2010. március 21. (vasárnap) 15:21
Antidopping-kurzus a Debreceni Egyetemen

Sikeres volt a Magyarországon egyetemi szinten elsőként a Debreceni Egyetemen elinduló tantárgy debütáló előadása a doppingellenes tevékenység témakörében. Beszámoló az előadásról.

Alpesi sí bajnokság

2010. március 19. (péntek) 13:55
Alpesi sí bajnokság

2010. március 5-10. között a hagyományoknak megfelelően, immáron ötödik alkalommal az ausztriai Hochkaron került megrendezésre a 2009/2010. tanévi alpesí sí bajnokság.

Futsal MEFOB

2010. március 15. (hétfő) 01:31

Az ötödik - NŐI ÉS FÉRFI FUTSALDÖNTŐ GYŐRÖTT A „BRIDGE” ÉS A „PANNONWORK” KUPÁÉRT

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Labdarúgó Szövetség megbízásából a Széchenyi István Egyetem rendezi 2010. március 16-án és 17-én, kedden és szerdán a Magyar Egyetemi–Főiskolai Bajnokság női és férfi futsal döntőjét.

Külföldi hallgatók I. Országos Sporttalálkozója
Magyarországon közel 16 ezer külföldi hallgató tanul különböző programok keretében. A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség és az Eszterházy Károly Főiskola Testnevelési és Sporttudományi Intézete, a rendszeres szabadidősportot népszerűsítve, sporttalálkozót hirdetett, melynek első alkalommal a már nemzetközi szintű sportlétesítményekkel rendelkező intézmény volt a házigazdája.
Elnökségi ülés - sajnos már - Tanár Úr nélkül
A MEFS évi rendes elnökségi ülésére február 26-án a Magyar Sport Házában került sor.
Felhívás az V. Universitas Bajnokság Országos Döntőjének megrendezésére

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség felhívást intéz a tagintézmények felé az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő, jubileumi Universitas Bajnokság Országos Döntőjének megrendezésére.