Hírarchívum - 2010. szeptember

Tatai értekezlet

2010. szeptember 23. (csütörtök) 11:02
Tatai értekezlet
A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség több év után újra lehetőséget biztosít egy, a felsőoktatás sportját értékelő, elemző, a jövő lehetőségeit megmutató országos értekezlet összehívására.

Ülésezett a MEFS elnöksége

2010. szeptember 20. (hétfő) 20:11
Ülésezett a MEFS elnöksége
Szeptember 17-én a Magyar Sport Házában ülést tartott a MEFS elnöksége. A napirendet - a közgyűlés óta eltelt időszak történéseiről - Dr. Vincze Pál mb. elnök és Dr. Hédi Csaba főtitkár szóbeli tájékoztatója nyitotta.

 

Magyar ezüst a Főiskolás Sportlövő VB-n

2010. szeptember 16. (csütörtök) 22:25

3. Sportlövő FVB
Szeptember 13-án, hétfőn délelőtt utazott a lengyelországi Wroclawba a magyar főiskolás sportlövő válogatott a MEFS és a Magyar Sportlövők Szövetségének közös finanszírozásával. A második versenynapon, csütörtökön a kisöbű sportpuskások 60 lövéses fekvő számában Hári Péter ezüstérmet szerzett. A magyar küldöttségtől származó információ szerint Hári 596 körös alaperedménnyel került be a döntőbe, ahol 102,8 kört lőtt. Az első helyen a francia Etienne Germond végzett 699,6 körös összteljesítménnyel, azaz 8 tized körrel megelőzve magyar ellenfelét. Gratulálunk!

V. Universitas Bajnokság Országos Döntő

2010. szeptember 12. (vasárnap) 13:27
V. Universitas Bajnokság Országos Döntő
Szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a tavasszal elhalasztott V. Universitas Bajnokság Országos Döntője 2010. október 8-9-én kerül megrendezésre a Miskolci Egyetemi Sportközpontban.
Magyar sikerek a IV. Kajak-Kenu Főiskolás Világbajnokságon

Egy arany-, 6 ezüst- és 4 bronzérmet nyert a magyar csapat a lengyelországi Poznanban megrendezett egyetemi-főiskolai világbajnokságon.

Felhívás

2010. szeptember 01. (szerda) 10:20

Megjelent a Wesselényi Miklós Sportközalapítvány szabadidősport események támogatására vonatkozó pályázata. Pályázhatnak egyetemi sportegyesületek, diáksport egyesületek (E kategória). Pályázati adatlap letölthető a http://www.wesselenyikozalapitvany.hu/ honlapról.