Nagykorú lett a Szarvasűzők!

2008. április 15. (kedd) 01:14 Írta: MEFS Web-szerkesztőség    -    
Nagykorú lett a Szarvasűzők!

Április 12-én az egri Dobó térről 107 csapat rajtolt el a 18. Szarvasűzők váltófutóversenyen.

A nagyszabású rendezvényen, melyet a Miskolci Egyetem Diáksportköre jegyez, 1300 futó vett részt, nem számolva a népes szurkolótábort. A nagyszerű időben megrendezett eseményt 150 fős rendezői gárda segítette és irányította professzionális módon. Fő szponzor a három csapattal is induló Bosch, magyarországi kirendeltsége volt, de ugyancsak rajthoz állt a TV2 futócsapata is.

A Miskolci Egyetem vezetése nevében fogadáson köszöntötte a támogatókat és a fő szervezőket Dr. Szűcs István, oktatási rektorhelyettes. A két és fél órán át tartó eredményhirdetést az Irigy Hónaljmirigy fellépése vezette fel. A Diáksportkör által alapított plakettet azok vehették át, akik az elmúlt 18 évben jelentős mértékben támogatták és segítették a rendezvényt. Így a DSK korábbi elnökei, egyetemi vezetők és segítők.  Megtiszteltetés, hogy plakettet kapott a MEFS elnöke és főtitkára is.

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség elnöksége díszoklevelet adományozott a Miskolci Diáksportkörnek. Rakaczki Zoltán főszervező, aki évek óta magas színvonalú munkával járul hozzá az egyetemi szabadidősport és a Szarvasűzők sikeréhez, Piti Anettől aranyplakettet vehetett át. A résztvevők hajnalig tartó bulin oldhatták a verseny fáradalmait.

 

Eredmények

 

További információ

Képgaléria

Szarvasuzok01Szarvasuzok02Szarvasuzok03Szarvasuzok04Szarvasuzok05Szarvasuzok06Szarvasuzok07Szarvasuzok08Szarvasuzok09Szarvasuzok10Szarvasuzok11Szarvasuzok12Szarvasuzok13