MEFS Facebook oldalMEFS Google+ oldalMEFS RSS csatorna

2015. február 18., szerda 12:29

Adj mattot!

Ébreszd fel magad a téli tespedésből és mozgasd meg az agytekervényeidet! 2015 március 7-én újra sakk-mattot adhatsz egyetemi, főiskolai társaidnak a Sakk Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon (MEFOB).


Gyere el te is az ELTE Egyetemi Kollégium Kőrösi Csoma Sándor Tagkollégiumába (Budapest, 1118, Dayka Gábor utca 4.) március első szombatján és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb stratéga! Az első mérkőzések 10 órakor kezdődnek, regisztrálni pedig 9 órától lehet a helyszínen. Előzetesen nevezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet március 5-ig.

A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megbízásából, a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) és a Magyar Sakk Szövetség közös szervezésében létrejövő Sakk MEFOB-ra bárki nevezhet, legyen akár profi vagy amatőr, lényeg hogy, valamely felsőoktatási intézmény hallgatója legyen. A legjobb stratégák jutalma sem maradhat el. Az első három helyezés az érem mellett pénzjutalmat is kap. Az első hat helyezett oklevelet kap, míg ugyancsak oklevéllel gazdagodnak az élmény mellett a legjobb 3 csapat tagjai. A legjobb női versenyző oklevelet, érmet és különdíjat is kap. Különdíjat – oklevelet és pénzjutalmat kap a legjobb 3 értékszám nélküli versenyző, továbbá az értékszámmal rendelkezők között kategóriánként a legjobb 3 fő. Az értékes díjak és a feledhetetlen élmény mellett a résztvevők SportPont pontokkal is gazdagodnak a verseny végére!